1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

1. Päivä


Sunnuntai 3.1.1999

Lentokoneen lähtöajaksi oltiin matkalippuihin merkitty 21.20 ja kentällä kehoitettiin olemaan tuntia ennen lähtöaikaa. Lähdimme Otaniemestä taksilla hiukan ennen sitsemää ja saavuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle hyvissä ajoin, 19.20.

Lentokentällä matkakuume sai aikaan sen että aika kului matelemalla. Kiertelimme kauppoja ja ostimme kokista. Viimein lähtöportti avattiin ja pääsimme hieman lähemmäksi lentokoneeseen nousua.

Lentokoneessa pääsimme istumaan koneen takaosan puoliväliin. Ihan hyvät paikat, elokuvia pystyi katselemaan, vaikka maisemien katselu ikkunasta ei ollutkaan mahdollista. Finnair oli valinnut esitettäväksi mm. Mr Beania ja Dennis the Menace -elokuvan. Positiivisena yllätyksenä oli uusi turvavideo, jossa oltiin käytetty erinomaisesti hyväksi 3D-grafiikkaa. Istumapaikoista vielä sen verran että Ville istui ihan käytävän vieressä ja minä sain viereeni tukevahkon tädin, jolla oli lievähkö lentopelko.

Koneessa oli kaikenikäisiä ihmisiä ja murteista päätellen kaukaa pohjoisestakin. Erityisesti kanssamatkustajista jäi kuitenkin mieleen Suomen iskelmätaivaan laskeva tähti Danny.

Lento tuntui pitkältä (6 tuntia) vaikka välillä onnistuimmekin nukkumaan. Perille Gran Canarialle saavuimme aikataulussa 02.20 ja hotellihuoneessa olimme 04.00 paikallista aikaa. Hotellihuone oli aikamoinen pettymys. Huoneemme sijaitsi hotellin siinä päässä joka oli lähinnä tietä ja liikenteen melu oli kova. Sen lisäksi emme löytäneet mistään tallelokeroa joka meille oli luvattu, eikä vaatekaapissa ollut lainkaan hyllyjä. Mitkään noista seikoista eivät kuitenkaan estäneet meitä nukahtamasta nopeasti, päästyämme vihdoinkin makuuasentoon puuduttavan istumisen jälkeen.
SeuraavaSeuraava