1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

7. Päivä


Lauantai 9.1.1999

Tänään oli taas aurinkoinen ja kaunis päivä ja pystyimme löhöilemään uima-allasalueella.

Huomasimme loman kuluneen jo miltei puoleen väliin ja päätimme ostaa postikortteja ja merkkejä ja lähettää lomakuulumiset tutuille. Hotellin respassa oli kortteja myytävänä, mutta vaikka tiskin takana olikin kolme neitiä töissä, kiinnosti heitä enemmän keskenään päliseminen kuin korttien myyminen. Lopulta kuitenkin saimme kortit ja postimerkit ostettua.

Korttien kirjoittamiseen ei mennyt kauaa, mutta postilaatikon etsimiseen meni. Lopulta huomasimme että respan vieressä oli seinässä kirjeen mentävä reikä ja kysyimme oliko se mahdollisesti hotellin postilaatikko. Olihan se.

Illalla kävimme syömässä kiinalaisessa ravintolassa, Taipei:ssa. Tarjoilija tervehti meitä suomeksi ja pyysi tilaustakin suomeksi. Kun kuitenkin vastasimme suomeksi ei se ymmärtänyt meitä. Hassuja nuo espanjalaiset... Ruoka oli kuitenkin erittäin hyvää.

Ruuan jälkeen kävelimme hotellille ja jatkoimme illanviettoa hotellin baarissa. Paukut olivat hyviä, vaikkeivat niin kovin edullisia olleetkaan.

Päästyämme takaisin hotellihuoneeseen alkoi ulkoa kuulua kova jytinä. Viereisellä jalkapallostadionilla oli käynnissä mahtava ilotulitus. Taisivat juhlia kauden alkua tai jotain.Henna ja ravintola Taipei

EdellinenEdellinen SeuraavaSeuraava