1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

4. Päivä


Keskiviikko 6.1.1999

Tänään myös Gran Canarialla vietettiin loppiaista eli oli paikallinen pyhäpäivä. Sen seurauksena suurin osa kaupoista oli suljettuna, ravintolat kuitenkin olivat auki normaaliin tapaan.

Aloitimme taas päivän, aamiaisen jälkeen, löhöilemällä uima-allasalueella, mutta kun taivaalle alkoi kertyä pilviä, päätimme lähteä kävelemään meren rantaan.

Päästyämme rantaan asti oli meillä sen verran kova nälkä että päätimme käydä syödä hampurilaisravintolassa hampurilaiset ja vasta sen jälkeen jatkaa tutkimusretkeä. Vasta tilauksen tehtyämme huomasimme että meillä oli mukana vain tosi vähän pesetoja, onneksi ne kuitenkin riittivät laskun maksuun, mutta syöminen oli tosi tylsää kun sai pelätä riittääkö rahat.

Syömisen jälkeen jatkoimme matkaa ihan meren rantaan ja näimme kaikenlaisia turisteja. Suurin osa oli unohtanut itsekunnioituksensa ja uimapukunsa hotellihuoneeseen ja esitteli joulun aikana keräämiään lisäkiloja rannalla.

Illalla kävimme hotellimme ravintolassa syömässä. Ruoka oli hyvää ja ravintola toimi seisova pöytä -periaattella, joten nälkäkään ei jäänyt. Erikoisen hyviä olivat jälkiruuat, nam!

Hotellihuoneemme edessä olevalta parvekkeelta näki suoraan vastapäätä olevalle urheilustadionille ja illalla seurasimme siellä pelattavaa jalkapallo-ottelua. Jalkapallo on kuulemma Espanjan kansallisuuslaji tai jotain.Se hampurilaispaikka, tytön
osuminen kuva-alalle tahatonta.

Ville vedessä

Rantaa riittää

EdellinenEdellinen SeuraavaSeuraava