1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

5. Päivä


Torstai 7.1.1999

Tänäänkin aloitimme päivän altailla. Pian tuli kuitenkin taas pilvistä ja päätimme pyhittää päivän tutkimalla paikallisia ostoskeskuksia.

Kävelimme Kasbah -nimiseen ostoskeskukseen, jonka nimen olimme nähneet turistioppaassa. Ostoskeskus olikin suuri ja aikamme vaellettuamme tulimme siihen tulokseen että suunnilleen joka kojussa tai kaupassa oli samat tavarat tarjolla.

Nälän yllättäessä ostimme hampurilaiset ostoskeskuksessa olleesta hampurilaisbaarista.

Näimme myös Playa del Inglesin ekumeenisen kirkon.

Illalla ihmettelimme miksi ilma muuttui kokonaan oranssin punertavaksi. Aikamme pähkäiltyämme arvelimme sen johtuvan tuulen nostattamasta hiekasta. Päättely osoittautui oikeaksi sillä taivaan muuttuessa taas normaalin väriseksi oli joka puolella maassa hienoa hiekkaa.

Illalla tunsimme vielä itsemme niin energisiksi että päätimme lähteä tutkimaan lisää Playa del Inglesiä. Kävelimme lomakeskuksen tivoliin ja löysimme sieltä apaattisen joulupukin. Emme kuitenkaan menneet sisään tivoliin, koska periespanjalaiseen tapaan sinne myytiin vain kausilippuja. Lippu maksoi maltaita, mutta sillä olisi päässyt tivoliin koko vuoden ajan.

Yöllä tuuli voimakkaasti. Ikkunat helisivät ja palmut huojuivat. Vasta myöhemmin kuulimme kuinka kovat myrskyt Teneriffalla oli ollut.Apaattinen joulupukki

Ekumeeninen kirkko

EdellinenEdellinen SeuraavaSeuraava