1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

Hyvä tietää Playa del Inglesissä


 • Orlando-autovuokraamon osoite on Avenida de Tirajana 23.
 • Polku- ja moottoripyöriä voi vuokrata Playa del Inglesissä mm. ostoskeskus Gran Chaparallissa. Polkupyörät ovat maastopyöriä. Pyöräteitä ei Playa del Inglesin alueella ole. Kaksipyöräiset kannattaa vuokrata päiväksi ja palauttaa yöksi, koska niiden jättäminen hotellin luo on arveluttavaa varkaustapauksien vuoksi. Kaksipyöräisille ei anneta varkausvakuutusta.
 • Playa del Inglesissä ei ole linja-autoasemaa, mutta Kasbah- ostoskeskuksen luona Templo Ecumenicon kohdalla on pysäkki, jossa useimmat bussit pysähtyvät. Faro 1 -majakka on usean linjan päätepysäkki. Paikallisbussit Maspalomasiin ja San Agustiniin ESP 130. Puerto Rico ESP 275, Palmitos Park EDP 220 ja lentokentälle ESP 350. Minijuna tekee n. 45 minuutin kierroksia, jotka lähtevät El Veril -ostoskeskuksen edestä. Hinta ESP 700, lapset ESP 400.
 • Taksin saa joko taksiasemalta tai lennosta. Vapaan taksin ikkunassa lukee libre tai katolla palaa vihreä valo. Perusmaksu on ESP 175. Esim. Playa del Inglesistä lentokentälle ESP 4000, Puerto Ricoon ESP 2800.
 • Lääkärin vastaanottoja en eri puolilla Playa del Inglesiä. Useiilla vastaanotoilla on suomalainen vastaanottoapulainen ja monet klinikat päivystävät 24 t/vrk. Sairastapauksen sattuessa kannattaa ottaa yhteys suoraan lääkäriasemalle, opas auttaa tietenkin tarvittaessa. Aikoja ei tarvitse tilata etukäteen. Lääkärit tekevät myös koti/hotellikäyntejä. Suomalaiset matkavakuutukset kelpaavat, vakuutuspaperi tulee aina ottaa mukaan lääkärin kanssa asioitaessa. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen toimisto on osoitteessa Avda de Gran Canaria.
 • Apteekkeja on mm. seuraavissa rakennuksissa: Edificio Roque Nublo, Edificio Mercurio, Edificio Atlantis, Centro Comercial Kasbah, Edificio Danubio, Edificio Broncemar, Faro 2 ostoskeskus
 • Postitoimisto on Edificio Mercuriossa, Avenida de Tirajanalla. Soittaa voi hotelleista ja katujen varsilla olevista puhelinkioskeista, jotka toimivat sekä kolikoilla että puhelinkorteilla. Puhelinkortteja myydään mm. Yumbo -ostoskeskuksessa.
 • Suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä saa monista supermarketeista ja lehtikaupoista päivän vanhoina. Luettavaa on myös Finnmatkojen palvelutoimistossa, jossa on pieni lomakirjasto.
 • Turistitoimisto sijaitsee Yumbo-ostoskeskuksessa, avoimma ma-la klo 9-21, puh 762591. Palvelua espanjaksi, englanniksi ja saksaksi.
 • Playa del Inglesissä ei ole löytötavaratoimistoa.
 • Suomalainen jumalanpalvelus on Templo Ecumenicossa Kasbah- ostoskeskuksessa perjantaisin klo 17.