1. päivä
2. päivä
3. päivä
4. päivä
5. päivä
6. päivä
7. päivä
8. päivä
9. päivä
10. päivä
11. päivä
12. päivä
13. päivä
14. päivä
15. päivä


Retkiohjelma
Playa del Ingles
Hyvä tietää

6. Päivä


Perjantai 8.1.1999

Tänään oli koko päivän pilvistä ja tuulista. Yöllä riehuneen tuulen takia hotellin korjausmiehillä oli paljon puuhaa uima-altaiden kanssa. Niihin oli nimittäin lentänyt paljon roskia ja yhden uima-altaan vesipumppu oli kai hajonnut. Pumpun korjaaminen oli huvittavan näköistä puuhaa: Korjausmiehiä oli 3 eivätkä ne silti saaneet mitään aikaiseksi koko päivänä.

Huonon sään takia päätimme taas lähteä tutustumaan ostoskeskuksiin. Tällä kertaa teimme tutkimusretken Centro Comercial -ostoskeskukseen. Löysimme kauniita kanarialaisia kynttilöitä, mutta emme kuitenkaan ostaneet niitä vielä. Saattaisivat kuitenkin sopia tuliaisiksi.

Paluumatkalla hotellille löysimme valokuvausliikkeen, josta ostimme kaksi filmirullaa. Filmi luokiteltiin saarella kai jonkinlaiseksi erikoistavaraksi, koska sitä ei tavallisista tavarataloista voinut ostaa.

Kävimme myös ruokakaupassa, josta ostimme pastaa, viinipullon ja sipsejä. Gourmet-ateria siis taas.

Illalla kävimme syömässä paikallisessa keltsussa, Pancho Villassa. Paikalla oli kaksi muutakin suomalaista perhettä, joilla molemmilla oli kaksi vilkasta lasta. Meno oli suorastaan hulvatonta.

Hotellilla nautimme vielä lounaalta jääneet viininloput parvekkeella ja tutkailtiin paikallista tähtitaivasta. Emme kuitenkaan nähneet kuin yhden ainoan tähden.Pumppumies sanoo mañana!

Paikallinen Keltsu

EdellinenEdellinen SeuraavaSeuraava